maanantai 25. syyskuuta 2017

Nuppuran henkilökunnan syyskokouksen pöytäkirja

NUPPURAN HENKILÖKUNNAN PALAVERI 09/2017

Syyskokouksen pöytäkirja


Aihe: Nuppuran toiminta ja sen aloittamiseen liittyvät järjestelyt, Nuppuran henkilökunnan yhteinen pöytäkirja
Aika: maanantaina 25. syyskuuta 2017
Paikka: virtuaalisen harrastetalli Nuppuran yläkerta (Joukahaisentie 12, Piili)

Läsnä:
  • Miina Mikkola, tallinpitäjä/ratsastuksenohjaaja/toiminnanjärjestäjä
  • Rita Merimaa, tallityöntekijä/ratsastuksenohjaaja/toiminnanjärjestäjä
  • Karola Joutsenjoki, kilparatsastaja/tuomari/valmentaja
  • Pilvi Paavilainen, kilparatsastaja/tuomari/valmentaja
  • Liselotte Sova, kilparatsastaja/vastuuhoitaja/avustaja
  • Tapio Joutsenjoki, kengittäjä/hevosyrittäjä

1. KOKOUKSEN AVAAMINEN
Kokous julistetaan avatuksi.

2. PUHEENJOHTAJA JA SIHTEERI
Sihteeriksi valitaan tallin vastuuhoitaja Lisette Sova. Kokouksen puheenjohtajaksi äänestetään Tapio Jousenjoki, joka on auttanut Miinaa yrityksen perustamisessa ja toiminnan aloittamisessa sekä suunnitellut yhdessä hänen kanssaan tämän esityslistan.

3. PÄÄTÖSVALTAISUUS
Kokous on päätösvaltainen vähintään kolmen henkilökunnan jäsenen (50%) ollessa paikalla. Todetaan, että paikalla on tarpeeksi henkilökuntaa.

4. ASIALISTA
Todetaan, että kokouksessa käsiteltävät asiat on kaikkien mielestä listattu oikein.

5. AVAJAISET
Virtuaaliharrastajien Keskusta-foorumilla on saatu kommentti siitä, että tarinamuotoiset avajaiskilpailut olisivat kivat. Kaikki kilpailijat saisivat palautteen tekstistään. Kokous hyväksyy Miinan ehdotuksen, ja kilpailulajiksi päätetään kouluratsastus.

6. TARINAMUOTOINEN TOIMINTA
Rita esittää henkilökunnalle ajatuksen tarinamuotoisesta toiminnasta, jota ovat yhdessä Miinan ja Karolan kanssa suunnitelleet. Toiminta koskisi aluksi tallipäiväkirjaa ja satunnaisia tapahtumia. Päätetään, että tallin sivuja päivitetään tarinamuotoisemmiksi ja blogiin tehdään useampia tarinamerkintöjä valmennuksista, kilpailuista ja tallin päivittäisestä arjesta.

7. MAINOSTUS JA TOIMINNAN TARKOITUS
Viimeiseksi käsitellään, miten tallia on tarkoitus mainostaa ja millaisille harrastajille se on suunnattu. Nimetään keskeinen sivusto virtuaaliharrastajien Keskusta, jossa talli on näkyvillä Miinan allekirjoituksessa ja omassa topikissaan. Mainostettu siellä hoitajatoimintaa ja yksityispaikkoja sekä 27.10. järjestettäviä ratsastuskisoja syyskuun puolivälissä.

Ei ole saatu pysyviä kävijöitä. Linjataankin yhdessä, että tarkoituksena on olla harrastetalli varsinkin talliporukalle. Siksi nostettu esille tarinamuotoinen toiminta. Sen on pyörittävä tarpeeksi ilman kävijöitäkin, koska se on tekijälleen tärkeä harrastus. Tallipäiväkirja tätä varten.

Pohditaan, että talli on suunnattu kaikille virtuaalihevosista kiinnostuneille, erityisesti hyvin luoville ja tavoitteellisille ihmisille. Kävijöiltä ei haluta vaatia liikaa, mutta toisaalta tarjotaan mahdollisuus palautteeseen ja monenlaiseen toimintaan. Mietitään, onko toiminta liian laajaa.

Päätetään, että tallin toiminnan mainostusta jatketaan Keskustassa. Toiminnan tarkoituksena on harrastuneisuus.

8. MUUT ASIAT
Hevosten sivut on saatava kuntoon. Suurelta osalta puuttuvat kisakalenteri ja sukuselvitys. Luonteet täytyy tarkistaa. On puhuttu myös siitä, että joillain hevosista ei ole lainkaan kuljetussuojia. Tämä katsottava.

Taika-Tirriinan astutus on suunnitteilla. Pienimuotoiselle kasvatustoiminnalle pitäisi nimetä vastuuhenkilöt.

Keskustellaan tallin laajentamisesta ja uusista hevoshankinnoista.

Seuraavan kokouksen ajankohta on ennen joulua.

9. PÄÄTÖS
Kokous päätetään.