perjantai 8. syyskuuta 2017

Vividth's Lamia "Lamia"

© Vapaasti by AK


NimiVividth's Lamia KutsumanimiLamia
Skp ja säkätamma, 142cm Syntymäaika2.6.2011, 6v.
Rotuconnemaranponi Värikimo
KoulutustasoheA/100cm Hoitajavapaa!Luonne

Tässä on Lamia. Herkkänahkainen connemaratammamme toimii kivasti herkän ja tilannetajuisen ratsastajan alla, vaikkei koskaan tule olemaan pomminvarma ratsastettava. Silti se on useamman tutustumiskerran jälkeen lojaali ja hyväntahtoinen hevonen, jolla on paljon tammamaisia piirteitä.

Herkkyydestään huolimatta Lamia säikkyy melko vähän asioita. Se on porukassa aivan loistava ratsu, jolla on mukavat askellajit ja rauhallinen mieli. Hermostuneeksi se tulee jäädessään yksin tai joutuessaan erityisen ahdistetuksi, joten sellaisia tilanteita on vältettävä. Aada on tavallaan yhden ihmisen hevonen. Se on luonteeltaan kuitenkin niin älykäs ja herkkä, että voi opettaa paljon monelle ihmiselle rajojensa puitteissa.Sukutaulu

emä. Abigail (evm) emänisä. O. Achim (evm) emänemä. Dorothea (evm)
isä. Leroy (evm) isänisä. Detlef (evm) isänemä. Field's Ferdinanda (evm)Hoito-ohjeet

- viettää yöt karsinassa, tarhataan joka päivä Siirin kanssa (tarha nro kaksi)
- Kun on todella kylmä, tarvitsee tarhaan Marianne-kuosisen toppaloimen. Hikisenä päälle voi laittaa keltaisen, kaulakappaleellisen fleecee-loimen; punaista villaloimea voi käyttää tallissa, jos on erityisen kylmä. Se sopii myös kylmillä säillä kuivatusloimeksi ja lämmittämään. Vaaleanpunainen sadeloimi sadepäivinä.
- vain hoitaja saa syöttää makupaloja (porkkanoita, omenoita, kuivaa leipää) kohtuudella!
- hoidetaan karsinassa, ulkona puomilla tai käytävällä.
- jännesuojat eteen, takajalansuojat taakse. Lähinnä kouluratsastuskilpailuissa käytetään pinteleitä. Käytetään yleisesti yleissatulaa ja rusetillista huopaa.
- Lamian omistaja oli joskus kiinnostunut rungottomalla satulalla ja sidepull-suitsilla ratsastamisesta, joten myös ne löytyvät sen varusteita. Kyseisiä varusteita voi kokeilla (satulan kanssa lampaankarvainen huopa tai western-huopa!) mutta niitä ei pääsääntöisesti käytetä. Rungoton satula on mukava maastoillessa.
Varusteet

Varusteet on ostettu virtuaalisesta hevostarvikeliikkeestä Equestrian PRO:sta. Kiitos kuvista!